Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
A început Festivalulul de Umor „Oltenii & Restu’ Lumii”
25.10.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 811

Începu Festivalul Național de Umor „Oltenii & Restu’ Lumii”. Evenimentul a devenit deja o tradiție la Slatina și se află la cea de-a 28-a ediție. Invitații speciali din acest an sunt actorul Romică Țociu și renumitul coregraf, Nea Mărin. Reprezentanții Consiliului Județean, alături de o parte dintre parlamentraii olteni i-au primit cu bucurie și emoții în Parcul Tineretului, unde este organizat evenimentul.


Au urmat câteva momente de demnonstrație ale călușarilor din județul Olt. Copiii și tinerii dansatori i-au încântat pe invitați cu dansul lor tradițional oltenesc.
Organizatorii și invitații speciali au trecut apoi pe la fiecare comerciant care a venit să participe la acest festival cu obiecte tradiționale, cu vase confecționate din lut, îmbrăcăminte și alte accesorii, cu bunătăți, dar și cu preparate speciale ca la olteni. Iar Nea Mărin și Romică Țociu au degustat din bunătăți.
Comercianții îi așteaptă la festival, în acest weekend, pe slătineni și nu numai, cu tot felul de bunătăți.
Slătinenii sunt invitați să participe la festival până duminică. Printre artiștii care vor urca pe scena din Parcul Tineretului se află Horia Brenciu, Holograf și Taraful Clejanilor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii și Restu′ Lumii cu scandal

Festivalul Oltenii și Restu′ Lumii este în centrul unui scandal. Astăzi, mai mulți comercianți din Slatina au protestat atât în Parcul Tineretului, cât și în fața Primăriei Slatina, nemulțumiți de faptul că organizatorii acestui eveniment și-au bătut joc de ei. Declarațiile organizatorului și ale primarului ales sunt, însă, contradictorii și invocă motive diferite pentru refuzul primirii comercianților slătineni în cadrul festivalului.
23 Oct 2024

Slatina: De Mezzo, jurământ la Judecătorie cu buletin pe telefon

Pentru prima dată în istoria municipiului Slatina, primarul ales a depus jurământul într-o instanță de judecată și nu în cadrul unei ceremonii care să includă mai întâi constituirea noului consiliu local. Această precipitare a fost provocată de riscul ca Mario De Mezzo să-și piardă mandatul, după ce mâine ar fi expirat termenul până la care putea face acest lucru. Surprinzător este faptul că instanța a acceptat ca De Mezzo să se legitimeze cu un act de identitate de pe un telefon și nu cu documentul în format fizic.
25 Oct 2024