Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bătrân accidentat mortal
24.10.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 3135

Sfârșit tragic pentru un bătrân de 78 de ani din comuna Dobrosloveni. A fost accidentat mortal de o mașină în timp ce traversa strada. Potrivit Poliției, de vină ar fi chiar victima care ar fi traversat printr-un loc nepermis, deși în zonă există trecere de pietoni.


 Accident mortal, în această dimineață, pe Drumul Național 64, în comuna Dobrosloveni. Un bătrân și-a pierdut viața, după ce o mașină l-a lovit în plin. Anchetatorii spun că bătrânul s-ar fi angajat neregulamentar în traversarea drumului, chiar în apropierea unui treceri de pietoni.
La fața locului au ajuns polițiștii și un echipaj medical. Din păcate, pietonul nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decesul.
Polițiștii au deschis o anchetă și desfășoară cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii și Restu′ Lumii cu scandal

Festivalul Oltenii și Restu′ Lumii este în centrul unui scandal. Astăzi, mai mulți comercianți din Slatina au protestat atât în Parcul Tineretului, cât și în fața Primăriei Slatina, nemulțumiți de faptul că organizatorii acestui eveniment și-au bătut joc de ei. Declarațiile organizatorului și ale primarului ales sunt, însă, contradictorii și invocă motive diferite pentru refuzul primirii comercianților slătineni în cadrul festivalului.
23 Oct 2024

Slatina: De Mezzo, jurământ la Judecătorie cu buletin pe telefon

Pentru prima dată în istoria municipiului Slatina, primarul ales a depus jurământul într-o instanță de judecată și nu în cadrul unei ceremonii care să includă mai întâi constituirea noului consiliu local. Această precipitare a fost provocată de riscul ca Mario De Mezzo să-și piardă mandatul, după ce mâine ar fi expirat termenul până la care putea face acest lucru. Surprinzător este faptul că instanța a acceptat ca De Mezzo să se legitimeze cu un act de identitate de pe un telefon și nu cu documentul în format fizic.
25 Oct 2024