Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Firme și autoturisme verificate de polițiștii de la Transporturi
23.10.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 111

Acțiuni ample ale Poliției în zona stației Căile Ferate Slatina. Polițiștii de la Serviciul Transporturi Olt și cei de la Craiova, împreună cu jandarmii, au desfășurat acțiuni de prevenire, combatere și sancționare a faptelor de natură penală din domeniul economic. Au fost verificați mai mulți operatori economici, dar și autoturisme.


Polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Olt și ai Secției Regionale de Transporturi Craiova, alături de jandarmii olteni, au desfășurat ieri activități de prevenire, combatere și sancționare a faptelor contravenționale și penale din domeniul economic. De asemenea, s-a acționat și pentru asigurarea climatului optim de ordine și siguranță publică. Verificările au avut loc în zona stației Căile Ferate Slatina.
Au fost găsite mai multe nereguli, pentru care au fost aplicate amenzi. Totodată, polițiștii au ridicat și o cantitate de țigări fără documente de proveniență.
Dintre cele 13 sancțiuni contravenționale aplicate operatorilor economici, 8 au fost sancțiuni ce privesc obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale și 5 referitoare la circulația pe drumurile publice. Astfel de controale vor continua și în perioada următoare, având scopul de a impune respectarea legislației în domeniul economic și de a menține un climat optim de ordine și siguranță publică.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii și Restu′ Lumii cu scandal

Festivalul Oltenii și Restu′ Lumii este în centrul unui scandal. Astăzi, mai mulți comercianți din Slatina au protestat atât în Parcul Tineretului, cât și în fața Primăriei Slatina, nemulțumiți de faptul că organizatorii acestui eveniment și-au bătut joc de ei. Declarațiile organizatorului și ale primarului ales sunt, însă, contradictorii și invocă motive diferite pentru refuzul primirii comercianților slătineni în cadrul festivalului.
23 Oct 2024

Slatina: De Mezzo, jurământ la Judecătorie cu buletin pe telefon

Pentru prima dată în istoria municipiului Slatina, primarul ales a depus jurământul într-o instanță de judecată și nu în cadrul unei ceremonii care să includă mai întâi constituirea noului consiliu local. Această precipitare a fost provocată de riscul ca Mario De Mezzo să-și piardă mandatul, după ce mâine ar fi expirat termenul până la care putea face acest lucru. Surprinzător este faptul că instanța a acceptat ca De Mezzo să se legitimeze cu un act de identitate de pe un telefon și nu cu documentul în format fizic.
25 Oct 2024