Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Reținut de polițiști după ce și-a bătut soția
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 34

Încă un caz de violență în familie, în județul Olt. Polițiștii au reținut, seara trecută, un bărbat care și-a bătut crunt soția cu pumnii, picioarele și cu o bucată de furtun. Agresorul a fost reținut și dus în Arestul Poliției Olt. Vă avertizăm că urmează informații cu puternic impact emoțional!


Au fost luate măsuri de Poliția Olt și de Parchetul Balș într-un nou caz de violență în familie. O tânără de 33 de ani a fost bătută cu bestialitate de soțul ei, care, ulterior a fost reținut. Potrivit anchetatorilor, fapta s-a petrecut pe 19 octombrie. Însă cazul a fost anunțat abia seara trecută, după ce tatăl vitreg al femeii a aflat totul și a sunat la 112. Le-a spus polițiștilor că fiica sa vitregă ar fi fost agresată fizic de către soțul acesteia, în timp ce se afla la domiciliul comun din localitatea Găvănești.
Potrivit anchetatorilor, femeia a fost lovită crunt cu furtunul, având vânătăi pe tot corpul. Polițiștii au întocmit un dosar penal în care fac cercetări pentru violență în familie, iar împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, pentru cinci zile. Agresorul a fost dus în arest.
Poliția Olt îndeamnă victimele violenței în familie să anunțe orice abuz împotriva lor, pentru că numai așa agresorii pot fi opriți și pedepsiți. Pentru că astfel de fapte sunt tot mai dese, de curând, polițiștii olteni au primit brățări electronice pentru monitorizarea agresorilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE