Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Poliția Animalelor, percheziții la Izvoarele
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 145

Au fost percheziții, sâmbătă, în comuna olteană Izvoarele. Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au descins la locuințele unor persoane suspecte că ar fi rănit cu intenție animale. Polițiștii au ridicat și mai multe bunuri care privesc activitatea infracțională. Vă avertizăm că urmează informații ce vă pot afecta emoțional.


Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Olt au descins, sâmbătă dimineață, la patru locuințe ale unor persoane fizice din comuna Izvoarele. Potrivit oamenilor legii, este vorba despre un dosar penal în care se fac cercetări pentru rănirea cu intenție a animalelor. Un câine din rasa ogar ar fi fost lovit cu bâta în cap. Patrupedul a fost rănit grav.
Cazul a fost preluat de Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, fiind efectuate cercetări pentru rănirea cu intenție a animalelor. Polițiștii Biroului pentru Protecția animalelor continuă verificările. Ulterior, cei care au lovit fără milă patrupedul au fost reținuți.
Reprezentanții IPJ Olt spun că nu tolerează astfel de fapte și vor continua acțiunile de acest gen în tot județul. Polițiștii de la Biroul Protecția Animalelor au în lucru mai multe dosare penale în care se fac cercetări pentru rănirea cu intenție a animalelor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE