Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Percheziții după scanadalul de la Drăgănești Olt
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 99

Polițiștii au descins la familiile implicate în scandalul de zilele trecute, între două familii de romi din Drăgănești Olt. Oamenii legii au găsit diferite bunuri pe care le-au ridicat, iar două persoane au fost reținute pentru 24 de ore.


După ce s-au bătut și și-au spart geamurile de la casă, s-au trezit, din nou, cu polițiștii la poartă. Vorbim despre familiile de romi din Drăgănești Olt, care pe 16 octombrie au fost implicate într-un scandal din cauza a doi tineri iubiți, o fată de 16 ani și un băiat de 17 ani, care s-au certat. Ulterior, familiile lor s-au încăierat. Polițiștii le-au întocmit dosare penale pentru infracțiunile de: violență în familie, amenințare, violare de domiciliu, încăierare și distrugere.
În weekeend, în urma unor informații primite, polițiștii i-au vizitat iar pe scandalagii. Au făcut percheziții la domiciliile tuturor celor implicați în scandal.
În localitatea Drăgănești Olt a fost desfășurată și o acțiune de tip razie, cu efective mărite.
În timpul controalelor, polițiștii au legitimat peste 40 de persoane și au fost verificate 90 de autovehicule. Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 24 de sancțiuni în valoare totală de peste 7.000 de lei. Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, în întreg județu. Scopul acestora nu este de a aplica sancțiuni, ci de a preveni orice eveniment negativ, pentru asigurarea ordinii și siguranță publică pentru toți cetățenii, spun reprezentanții IPJ Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE