Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ziua Europeană de luptă împotriva traficului de persoane
18.10.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 116

A fost Ziua Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane, iar polițiștii olteni au marcat momentul prin întâlniri cu elevii, chair în cadrul unităților de învățământ. Oamenii legii le-au vorbit despre conștientizarea privind traficul de persoane și despre riscurile și consecințele acestei infracțiuni grave.


 În contextul Zilei Europene de Luptă Împotriva Traficului de Persoane, ce a fost marcată, astăzi, polițiștii Biroului Siguranță Școlară și cei de ordine publică, alături de specialiști din cadrul Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane și Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog, au desfășurat activități de informare și prevenire în unitățile de învățământ din județ. Aceste acțiuni au vizat creșterea gradului de conștientizare în rândul elevilor și a cadrelor didactice despre riscurile și consecințele traficului de persoane.
Echipele de polițiști și specialiști au oferit informații utile și materiale educaționale, axându-se pe recunoașterea semnelor de avertizare și pe modalitățile de prevenire a acestui fenomen.
Polițiștii spun că vor continua să colaboreze cu unitățile de învățământ pentru a organiza sesiuni informative și activități interactive pe această temă, subliniind importanța implicării comunității în combaterea traficului de persoane.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE