Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Razie a polițiștilor la Corabia
14.10.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 104

A fost razie, în zona Corabia, în weekend. Polițiștii au acționat pentru mai multă ordine și siguranță publică, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, dar și a traficului și consumului de substanțe psihoactive.


În weekend, Poliția Olt a acționat cu efective mărite în zona Corabia. A fost organizată o acțiune de tip „Razie”, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, dar și a traficului și consumului de substanțe psihoactive. Alături de polițiști s-au aflat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.
Polițiștii au verificat și legitimat aproximativ 100 de persoane și au controlat 21 de societăți comerciale. Au fost aplicate și zeci de sancțiuni pentru neregulile găsite.
În timpul controalelor, au fost descoperite și probleme privind utilizarea aparatelor de marcat. De asemenea, polițiștii au confiscat 25 de kilograme de materiale pirotehnice. Totodată, forţele de ordine au constatat în flagrant şi trei infracţiuni, una la regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi și două la regimul materiilor explozive.
Astfel de activități vor continua și în perioada următoare, în întreg județul.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024