Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bătrână omorâtă de propriul fiu
14.10.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 365

Crimă în comuna olteană Radomirești. Un bărbat de 49 de ani și-a ucis mama, în vârstă de 84 de ani, pe care a înjunghiat-o cu un cuțit. Anchetatorii spun că bărbatul, care este cunoscut cu afecțiuni psihice și multiple internări la unităţi medicale de psihiatrie, ar fi acționat fără un motiv anume. Vă avertizăm că urmează informații cu un puternic impact emoțional.


Gest șocant al unui bărbat din comuna Radomirești, care și-a înjunghiat mortal mama, în vârstă de 84 de ani. Fapta s-a petrecut duminică. Agresorul a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuțit de bucătărie, după care a sunat la 112 și a anunțat că a găsit-o pe femeie inconștientă în casă.
„Din primele verificări, organele de urmărire penală au stabilit faptul că victima, în vârstă de 84 de ani, din comuna Radomireşti, jud. Olt, prezenta mai multe plăgi înjunghiate în zona toracică, iar echipajul medical venit la faţa locului a constatat decesul acesteia. Inculpatul, fiul victimei, a recunoscut săvârşirea infracţiunii reţinute în sarcina sa”, apare în comunicatul Parchetului.
Bărbatul a fost reținut și este anchetat pentru infrcațiunea de omor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024