Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Și-a încendiat casa după o ceartă cu soția
11.10.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 269

Gest șocant al unui bărbat din comuna Movileni. După o ceartă cu soția sa, acesta a dat foc locuinței și a încercat chiar să o arunce în aer, folosind mai multe butelii. Salvarea a venit din partea polițiștilor, ajunși primii la fața locului, care au intrat în locuință și au scos buteliile, evitând astfel o adevărată tragedie.


 O ceartă între doi soți, din comuna Movileni, a fost la un pas să se încheie tragic, ieri, după ce bărbatul a dat foc locuinței și a încercat apoi să o arunce în aer folosind butelii de aragaz. Inițial, polițiștii au fost anunțați prin 112 de o femeie, despre faptul că un bărbat își agresează soția.
Când au ajuns la fața locului, oamenii legii au fost întâmpinați de o situație dramatică: locuința era cuprinsă de flăcări, iar în interior se afla bărbatul care refuza să părăsească imobilul, punându-și astfel viața în pericol. Trei butelii se aflau în casă, iar riscul unei explozii iminente era extrem de ridicat, spun reprezentanții IPJ Olt.
Pompierii au intervenit cu două autospeciale și un echipaj SMURD.
Potrivit anchetatorilor, bărbatul și soția lui sunt în pragul divorțului. De aici ar fi pornit cearta de ieri, în urma căreia acesta a incendiat locuința.
Prin intervenția rapidă, polițiștii au prevenit o posibilă tragedie, oferind protecție, atât persoanelor implicate, cât și comunității.
Bărbatul a fost imobilizat și internat la psihiatrie, și, potrivit oamenilor legii, nu se află la prima tentativă de acest gen.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024