Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Razie ROADPOL și în Olt
11.10.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 175

O nouă razie amplă pe străzile județului Olt. Polițiștii rutieri au acționat, astăzi, în efective mărite pentru a desfășura operațiunea „Focus on the road” pe toate drumurile din județ. Scopul acțiunii fulger este a acela de a crește gradul de siguranță rutieră în rândul participanților la trafic.


 În săptămâna 7 - 13 octombrie, la nivel european, sub egida ROADPOL, Organizația Polițiilor Rutiere din Europa, se desfășoară operațiunea „Focus on the road”. În acest context, Serviciul Rutier Olt a desfășurat o acțiune care a avut ca obiectiv creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice.
În Slatina, polițiștii rutieri au acționat cu efective mărite, fiind prezenți în mai aproape puncte intense din oraș.
Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean spun că polițiștii rutieri vor fi prezenți permanent pe arterele județului Olt pentru a veghea la buna desfășurare a traficului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024