Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Percheziții la vânzători ilegali de arme
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 70

Percheziții de amploare, în această dimineață, în toate județele țării printre care și Oltul. Este vizată o grupare acuzată de infracțiuni privind nerespectarea regimului armelor și cel al munițiilor. În Olt, oamenii legii au descins în trei localități. Suspecții sunt acuzați că vindeau ilegal arme neletale la diferite persoane.


 În această dimineață, polițiștii structurilor arme, explozivi și substanțe periculoase, sub coordonarea direcției acestui serviciu din cadrul IGPR, au pus în executare 316 mandate de percheziție în toate județele țării. Acțiunea s-a desfășurat într-un dosar penal, instrumentat la nivelul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.
Printre județele vizate s-a aflat și Oltul. Aici, polițiștii au descins la trei adrese din comuna Radomirești și la câte una în localitățile Potcoava și Strejești. Potrivit anchetatorilor, suspecții sunt acuzați că vindeau ilegal arme neletale, respectiv, puști și pistoale, dar și muniție, la diferite persoane.
„Anchetatorii spun că activitatea s-ar fi desfăşurat prin plasarea de comenzi către magazinul online, iar societatea în cauză ar fi livrat armele şi muniţiile către cumpărătorii români, prin intermediul firmelor de curierat care introduc bunurile în ţară, fără a declara acest fapt autorităţilor vamale şi fără a îndeplini condiţiile solicitate de legislaţia naţională în acest domeniu”, apare în comunicatul IGPR.
La percheziții, polițiștii au descoperit și ridicat de la domiciliile celor percheziționați trei arme neletale cu țeavă lungă și o armă cu țeavă scurtă. În continuare au loc cercetări pentru infracțiuni de nerespectare a regimului armelor și al munițiilor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE