Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ALRO|CUTSMART SYSTEMS - investiția viitorului
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 211

În cadrul evenimentului de astăzi al celor de la ALRO s-a pus în funcțiune și noua investiție a companiei. CUTSMART SYSTEMS reprezintă imaginea viitorului ALRO, fiind un sistem de ultimă generație care va aduce valoare adăugată produselor oferite și va optimiza eficiența operațională. Noua investiție este doar primul pas spre o nouă eră a dezvoltării pentru ALRO Slatina.


ALRO Slatina, unul dintre cei mai mari producători de aluminiu integrați pe piața verticală din Europa, după capacitatea de producție, a pus în funcțiune noua sa facilitate de ultimă generație pentru prelucrarea aluminiului. CUTSMART SYSTEMS este investiția de 13,7 milioane de lei care își propune să diversifice și mai mult gama de producție a companiei. Noua instalație de ultimă generație se va concentra pe tăierea de înaltă precizie a produselor din aluminiu, adaptate nevoilor specifice ale clienților din diverse industrii.
Această investiției marchează un pas major în angajamentul ALRO de a oferi servicii cu valoare adăugată și de a optimiza eficiența operațională, dar și un prim pas spre o nouă etapă de dezvoltare.
Investiția în sistemul CUTSMART SYSTEMS face parte din strategia extinsă a ALRO de a-și îmbunătăți continuu gama de produse și de a rămâne lider în industria aluminiului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE