Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ALRO, fabrica viitorului și a eficienței
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 347

ALRO a inaugurat astăzi o nouă facilitate de producție de ultimă generație la fabrica din Slatina, fiind un pas important în modernizarea și diversificarea capacităților sale. Noua unitate, denumită CUTSMART SYSTEMS, este specializată în prelucrarea aluminiului cu o precizie extremă, oferind soluții personalizate pentru industrii precum cea aviatică, auto sau electronică. La eveniment au participat și reprezentanți ai autorităților publice, care au subliniat importanța ALRO pentru Slatina și pentru județul Olt, ca punct de referință pe piața economică națională și internațională.


ALRO Slatina a pus în funcțiune noua sa facilitate ultramodernă pentru prelucrarea aluminiului. Evenimentul dedicat viitorului ALRO a marcat mai multe subiecte importante legate de procesul de rebranding al companiei, de investițiile recent implementate și viitoare, dar și despre direcția economică pe care fabrica de aluminiu a înregistrat-o.
Evenimentul a avut loc în prezența autorităților locale și județene. Oficialii au lăudat inițiativa, subliniind importanța dezvoltării industriei aluminiului pentru economia locală și județeană.
Această nouă investiție reiterează angajamentul ALRO de a rămâne lider pe piața aluminiului, atât în România, cât și pe plan internațional, prin implementarea de tehnologii avansate și sustenabile.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE