Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alro – O semnătură europeană pentru excelență
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 278

Alro, unul dintre cei mai mari producători de aluminiu din Europa, continuă să-și consolideze poziția de lider global, dovedind excelență nu doar în producție, ci și în sustenabilitate. Alro, numele românesc pentru aluminiu și o semnătură europeană a excelenței, livrează produse de înaltă calitate și valoare adăugată ridicată, contribuind la progresul unei industrii vitale la nivel global.


Cu o experiență de 60 de ani în producția de aluminiu, Alro s-a adaptat continuu la provocările și cerințele pieței globale, reușind să mențină o rețea internațională de distribuție. În ciuda unui an dificil pentru industria de aluminiu, în 2023 compania a reușit să-și depășească provocările, obținând rezultate remarcabile în vânzări.
Alro este un furnizor certificat pentru industriile aeronavală și auto, contribuind la aplicații în construcții, inginerie generală și produse de larg consum.
Datorită strategiilor sale eficiente și angajamentului față de sustenabilitate, Alro a fost distinsă cu premiul „Net Zero Strategy of the Year” la Gala Sustainability in Business 2024.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE