Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Tăcerea e tot violență. Vocea ta e soluția"
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 150

De Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată prin campania națională „Tăcerea e tot violență. Vocea ta e soluția", polițiștii olteni au desfășurat o serie de activități de informare și prevenire. Oamenii legii au mers în unitățile de învățământ din Slatina și din orașul Corabia, dar și în centrele Direcției pentru Protecția Copilului Olt, pentru a sta de vorbă cu elevii și cu tinerii despre consecințele violenței, sub toate formele ei.


 În contextul Zilei Internaționale a Nonviolenței, polițiștii Biroului Siguranță Școlară și cei ai Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității, împreună cu polițiștii din Corabia, au desfășurat activități educative în unitățile de învățământ preuniversitar din Slatina și Corabia, dar și în centrele Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt.
Specialiștii le-au explicat tinerilor importanța adoptării unui comportament responsabil, atât în mediul școlar, cât și în afara acestuia, subliniind faptul că tăcerea în fața violenței nu este o soluție.
Elevii și minorii din centrele DGASPC au primit informații esențiale despre scopul campaniei și sfaturi antivictimale și antiinfractionale, pentru a ști cum să se protejeze și să reacționeze în fața violenței.
Activitățile au fost organizate în colaborare cu jandarmii olteni, cu reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Olt și cu cei de la Direcția pentru Protecția Copilului Olt. Astfel de acțiuni vor mai avea loc la nivelul județului, pentru mai multă liniște și siguranță în rândul tinerilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE