Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Orlea: Străini prinși când încercau să treacă fraudulos frontiera
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 14

Zece străini (sirieni, irakieni şi sârbi), care încercau să treacă fraudulos frontiera în România, pe Dunăre, cu ajutorul unei bărci înmatriculate în Republica Bulgaria, au fost depistaţi în zona localităţii Orlea din judeţul Olt.


 Potrivit de Poliţiei de Frontieră Olt, totul s-a întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute. Polițiștii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Orlea au descoperit, în apropierea fluviului Dunărea, cei zece cetățeni străini, toți bărbați, care nu își justificau prezența în zonă.
„Colegii noștri i-au transportat la sediul sectorului, unde, din declarațiile acestora, a rezultat faptul că sunt de diferite naționalități, respectiv siriană, irakiană și sârbă, nu au documente de identitate asupra lor și toți intenționau să ajungă în vestul Europei. În cauză, în baza protocolului româno-bulgar, cei zece cetățeni străini au fost preluați de reprezentanții Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale care se impun”, apare în comunicatul Poliției de Frontieră.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE