Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ACȚIUNE CU EFECTIVE MĂRITE ÎN MUNICIPIUL SLATINA
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 17

O razie fulger a avut loc, în această dimineață, în municipiul Slatina. Forțele de ordine au ieșit pe străzile orașului, intrând în baruri, la păcănele și pariuri sportive, pentru a verifica activitatea societăților. Totodată s-a acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute și a celor care au încălcat măsuri preventive.


 În această dimineață, între orele 07.00 – 10.00, în municipiul Slatina a avut loc o acțiune, coordonată de Inspectoratul de Poliție Județean Olt, cu scopul de a preveni și combate faptele antisociale. Astfel, oamenii legii au ieșit pe stradă, dar au intrat și în baruri, la păcănele și pariuri sportive. Totodată au desfășurat acțiuni pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute sau a celor care au încălcat măsuri preventive.
Aproximativ 100 de conducători auto au fost testați cu aparatele etilotest sau cele pentru depistarea substanțelor psihoactive. Au fost verificate și peste 150 de persoane și 100 de autovehicule.
Pentru neregulile găsite, polițiștii au dat 20 de sancțiuni. Ca măsură complementară a abaterilor constatate la regimul rutier, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare, iar un șofer a rămas fără permis, după ce a fost prins băut la volan.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE