Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Controale în baruri și la păcănele
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 109

Polițiștii din Olt continuă să acționeze pentru siguranța și liniștea comunității. După razia de vineri, de la Scornicești, și sâmbătă noaptea, oamenii legii au fost în stradă pentru a asigura un mediu liniștit pentru cetățeni.


 În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii olteni au acționat cu efective mărite în municipiul Caracal și în orașul Dragănesti-Olt. Acțiunile au urmărit creșterea siguranței pe drumurile publice și prevenirea faptelor antisociale sau a traficului și consumului de substanțe interzise. Astfel, forțele de ordine au împânzit cele două zone vizate pentru control.
„Polițiștii au vizat, în special, prevenirea violenței pe stradă și în locuri frecventate de public, precum baruri și săli de jocuri de noroc, asigurându-se că toată lumea se poate bucura de un timp petrecut în siguranță. De asemenea, polițiștii au fost vigilenți în privința respectării regulilor de circulație, pentru ca fiecare participant la trafic să ajungă în siguranță acasă”, apare în comunicatul Poliției Olt.
În cadrul acțiunii au fost legitimate peste 300 de persoane, fiind verificate 100 de autovehicule. La Drăgănești Olt, doi șoferi au fost prinși băuți la volan. Unul dintre ei avea o alcoolemie de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În timpul controalelor, oamenii legii au verificat și 15 societăți comerciale, pentru a se asigura că toate regulile sunt respectate.
În urma controalelor au fost aplicate 79 de sancțiuni, în valoare de peste 75.000 de lei. Cele mai multe dintre amenzi au fost date pentru încălcarea regulilor de circulație și pentru alte abateri privind normele de conviețuire socială și funcționarea corectă a operatorilor economici.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE