Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ACCIDENT RUTIER PE DRUMUL JUDEȚEAN 546
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 136

Accident în această dimineață pe Drumul Județean 546 în comuna Brebeni. Două mașini au fost implicate, iar una dintre ele a ajuns în șanț. Accidentul s-a soldat cu victime. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la Spitalul din Slatina.


 Accident violent, în această dimineață, la Brebeni. Din primele verificări, polițiștii au stabilit că un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, din comuna Izvoarele, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un atutoturism condus de către un tânăr de 31 de ani, din comuna Mărunței, care se deplasa din sens opus.

În urma evenimentului rutier, două persoane au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru a primi îngrijiri medicale. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE