Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pompierii olteni, sfaturi în cazul unei viituri
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 96

Pentru că în weekend este anunțată, atât o viitură pe Dunăre, dar și furtuna Ashley care va lovi și județul Olt, pompierii vin cu recomandări importante pentru oameni. Cel mai important este ca, în cazul unei furtuni, oamenii să se adăpostească și să evite deplasarea pe drumurile inundate.


 Este un weekend greu pentru județul Olt și pentru România. Odată cu viitura de pe Dunăre, țara noastră va fi lovită de un nou ciclon devastator, care va afecta și județul Olt. Astfel, duminică, începând cu ora prânzului, furtuna Ashley se va deplasa către sud, cu ploi abundente și vijelii în centru și în sud, în special în județele Olt, Dolj, Argeș și Prahova, dar și în zona Dunării, acolo unde este așteptată și o viitură.
Vârful furtunii va fi duminică seara, în special de la ora 20 până după miezul nopții. Pompierii vin cu o serie de sfaturi importante pentru populație.
De asemenea, este important să evităm deplasarea pe un drum inundat și să fim la curent cu informațiile emise de meteorologi.
Totodată, un Cod Portocaliu de ploi torenţiale şi abundente a fost emis de meteorologi pentru duminică, în mai multe regiuni din ţară, printre care şi judeţul Olt.
Mai multe informații despre ceea ce trebuie făcut într-o astfel de situație pot fi găsite pe platforma fiipregătit.ro și prin intermediul aplicației mobile DSU.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE