Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Acțiuni de amploare la Slatina, Balș și în comunele limitrofe
23.09.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 104

Wekeend cu verificări în trafic, pe stradă și în localuri, pentru polițiștii din județul Olt. Timp de două zile, aceștia au desfășurat acțiuni ample la Slatina, Balș și în comunelor limitrofe, pentru prevenirea faptelor antisociale.


 Au fost controale ample în județul Olt, vineri și sâmbătă seara, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale. Poliția Olt a făcut verificări în municipiul Slatina, la Balș și în comunele limitrofe, pentru a depista persoanele certate cu legea. La acțiuni au participat efective din cadrul mai multor structuri operative, respectiv: polițiști de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice și Serviciul pentru Acțiuni Speciale.
Polițiștii de ordine publică au legitimat și verificat peste 500 de persoane în zonele intens circulate, în scopul prevenirii și descurajării comportamentului antisocial. De asemenea, au verificat mai multe parcuri și zone publice din municipiul Slatina și orașul Balș pentru menținerea ordinii și liniștii publice.
Polițiștii rutieri au desfășurat acțiuni de control în trafic, verificând 150 de autovehicule. În urma controalelor, au fost aplicate peste 100 de sancțiuni în valoare de aproape 30.000 de lei pentru abateri de la normele rutiere. Au fost reținute 6 permise de conducere și 16 certificate de înmatriculare.
Și polițiștii de Investigații Criminale au acționat pentru identificarea și prinderea persoanelor urmărite și au făcut
verificări la adrese cunoscute pentru a preveni infracțiunile de furt, tâlhărie și alte fapte grave.
Totodată, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au controlat peste 50 de societăți comerciale, baruri și săli de jocuri de noroc, pentru a se asigura că este respectată legislația economică. În urma acestor acțiuni, au fost date sancțiuni de aproximativ 80.000 de lei, pentru nereguli referitoare la respectarea normelor legale privind fiscalitatea.
Ca la orice acțiune a polițiștilor, și de data aceasta au participat cei de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale. Ei sunt gata în orice moment să intervină pentru asigurarea sprijinului operativ în zonele considerate cu potențial ridicat de risc și pentru gestionarea situațiilor ce pot deveni periculoase.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE