Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ghimpețeni│Piroman reținut de poliție
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 21

Gest disperat al unui tânăr din comuna Ghimpețeni. A strâns mai multe bunuri în mijlocul casei și le-a dat foc. Incendiul s-a extins la locuință, iar pompierii au intervenit pentru lichidarea acestuia. Din păcate, imobilul a fost distrus aproape în totalitate de flăcări.


 A fost reținut de poliție, după ce și-a dat foc la casă. Este cazul unui tânăr din comuna Ghimpețeni, care a incendiat o parte din lucrurile din imobil, iar flăcările au cuprins apoi totul. Un vecin a văzut focul și a sunat la 112.
Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr în vârstă de 27 de ani, din comuna Ghimpețeni, în timp ce se afla la domiciliul său, ar fi incendiat mai multe bunuri din locuință, iar focul s-a extins asupra intregului imobil.
Mgs: Incendiul a fost lichidat de pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, nefiind înregistrate victime omenești.
Polițiștii din Perieți, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, l-au reținut pe tânăr, iar acum este cercetat pentru distrugere prin incendiere.
Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea măsurilor legale.
Mgs: În urma probatoriului administrat și sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă
Judecătoria Slatina, pe numele tânărului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Acesta a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copii puțini, clase îmbinate

Din cauza numărului tot mai mic de copii, mai multe unități de învățământ din județul Olt funcționează în sistem de învățământ simultan. Asta înseamnă că în aceeași sală de clasă învață, cu același cadru didactic, și copii de clasa I, a II - a, a III - a și chiar a IV - a. Potrivit datelor oficiale, în 67 de școli se învață simultan cu două clase, iar în patru unități de învățământ se învață cu patru clase.
12 Sep 2024