Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Șoferiță la volan fără permis
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 90

Infracțiuni în trafic, pe drumurile din Olt. O tânără de 18 ani a fost prinsă la volan fără permis, iar un șofer de 25 de ani conducea autoturismul având permisul suspendat. Amândoi s-au ales cu dosar penal.


Nici nu a obținut permisul auto că a și comis o infracțiune în trafic. Vorbim despre o tânără de 18 ani, pe care polițiștii au prins-o la volan fără permis. Tânăra a fost oprită, seara trecută, pe o stradă din Slatina. Se pare că mama sa i-a dat mașina să o conducă.
Ambele sunt cercetate acum de poliție. Tânăra, pentru conducerea unui vehicul fără permis, iar mama sa, pentru încredințarea unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere.
Tot seara trecută, o altă infracțiune a fost înregistrată pe Drumul Județean 657B, în comuna Sârbii Măgura. Un tânăr conducea un autoturism fără a avea acest drept.
Șoferul s-a ales acum cu încă un dosar, penal pentru infracțiuni comise la regimul circulației.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copii puțini, clase îmbinate

Din cauza numărului tot mai mic de copii, mai multe unități de învățământ din județul Olt funcționează în sistem de învățământ simultan. Asta înseamnă că în aceeași sală de clasă învață, cu același cadru didactic, și copii de clasa I, a II - a, a III - a și chiar a IV - a. Potrivit datelor oficiale, în 67 de școli se învață simultan cu două clase, iar în patru unități de învățământ se învață cu patru clase.
12 Sep 2024