Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Și-a bătut soția și a dat foc la casă
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 112

Gest diabolic al unui bărbat din Slatina. După ce și-a bătut soția, a incendiat locuința comună. Agresorul a fost reținut și, ulterior, arestat preventiv pentru 30 de zile.


Un bărbat din Slatina a fost arestat preventiv. După ce a comis trei infrațiuni grave: a încălcat un ordin de protecție, și-a bătut soția și a incendiat locuința comună.
Potrivit poliţiştilor, totul a început pe 12 septembrie, când, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul în vârstă de 47 de ani ar fi amenințat-o cu moartea pe soția sa, în vârstă de 48 de ani, în timp ce se aflau la locuința comună.
Polițiștii au emis împotriva bărbatului un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de cinci zile.
Ulterior, pe 13 septembrie, femeia a sunat, din nou, la poliție, anunțând că soțul acesteia ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu. Polițiștii au stabilit că bărbatul s-ar fi deplasat pe strada Banului, unde ar fi agresat-o fizic pe soția sa și ar fi amenințat-o cu acte de violență, încălcând astfel prevederile ordinului de protecție provizoriu.
În cursul aceleiași zile, Poliția Olt a fost sesizată, prin apel 112, că la o locuință din Slatina a izbucnit un incendiu. Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul ar fi incendiat un bun din locuință, iar focul s-a extins asupra întregului imobil.
Pentru faptele sale, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, a fost prezentat Judecătoriei Slatina, care a admis propunerea parchetului și a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Este anchetat pentru trei infracțiuni: amenințare, încălcarea ordinului de protecție provizoriu și distrugere.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copii puțini, clase îmbinate

Din cauza numărului tot mai mic de copii, mai multe unități de învățământ din județul Olt funcționează în sistem de învățământ simultan. Asta înseamnă că în aceeași sală de clasă învață, cu același cadru didactic, și copii de clasa I, a II - a, a III - a și chiar a IV - a. Potrivit datelor oficiale, în 67 de școli se învață simultan cu două clase, iar în patru unități de învățământ se învață cu patru clase.
12 Sep 2024