Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ziua Porților Deschise la pompieri
12.09.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 195

Sute de copii i-au vizitat pe pompierii olteni, zilele acestea. A fost Ziua Porților Deschise, iar cei mici au venit să vadă echipamentele și tehnica din dotare, dar și exerciții demonstrative executate de salvatorii olteni. Mâine va fi celebrată Ziua Pompierilor din România, iar manifestările se vor desfășura la Slatina, pe platoul din fața Prefecturii Olt.


 În perioada 09 - 12 septembrie au fost „Zilele Porților Deschise”, atât la sediul ISU Olt, din Slatina, cât și la sediile subunităților de intervenție din județ. Sute de copii au fost curioși să vadă toate dotările pompierilor, mașinile de intervenție, dar și exercițiile demonstrative.
De asemenea, tot cu ocazia Zilei Pompierilor, au fost organizate, în colaborare cu Asociația Sportivă Pompierul Olt, competiții sportive de minifotbal, atletism și cros, fotbal-tenis și tenis de masă la care au participat personal din cadrul ISU Olt, Baza 99 Deveselu, Inspectoratului de Poliție Județean Olt și Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.
Activitățile dedicate Zilei Pompierilor vor continua, vineri, 13 septembrie, pe platoul din fața Prefecturii Olt, unde va avea loc un ceremonial militar, care se va încheia cu defilarea Gărzii de Onoare și a autospecialelor din cadrul ISU Olt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE