Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Incendiu puternic la Dăneasa
11.09.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 190

Un incendiu puternic a izbucnit la o locuință din comuna Dăneasa. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale și au reușit să lichideze incendiul. Intervenția a fost dificilă, pompierii au scos două butelii în pericol să explodeze. O persoană a suferit atac de panică și a fost monitorizată la fața locului.


 Pompierii Stației Stoenești și Detașamentului Caracal au intervenit cu trei autospeciale de stingere și un echipaj SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit în localitatea Dăneasa.
În sprijin a intervenit și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.
Intervenția pompierilor a fost dificilă, în interiorul locuinței fiind două butelii. Un scurtcircuit ar fi fost cauza producerii incendiului, spun pompierii olteni.
Pentru a evita producerea unor astfel de evenimente, care se pot solda cu pagube materiale importante și chiar cu pierderi de vieți omenești, pompierii reamintesc principalele măsuri de prevenire a incendiilor izbucnite din cauza instalațiilor electrice.
Nu este primul incendiu de acest fel, de la începutul anului. Din fericire, nu au existat victime și nici pagube materiale însemnate. Chiar dacă vara s-a încheiat, se apropie sezonul rece, iar cei de la ISU ne sfătuiesc să avem grijă în continuare la instalațiile electrice și, mai ales, la folosirea surselor de încălzire a locuinței.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE