Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Corabia: Tractor lovit de un tren
11.09.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 711

Panică pe calea ferată, în această dimineață, la Corabia. Un tren de persoane care circula pe ruta Caracal-Coabia a lovit un utilaj agricol ce fusese lăsat pe liniile de cale ferată. Mecanicul, un tânăr de 27 de ani, din Slatina, a ajuns la spital.


 Accident pe calea ferată, azi-dimineață, la Corabia. Evenimentul a fost anunțat la ora 6.40 de minute. Polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Corabia au intervenit la fața locului, stabilind că este vorba despre un tren de persoane Inter Regio. Din fericire, niciun călător nu a fost rănit.
Potrivit Inspectoratului de Poliție Olt, mecanicul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Proprietarul utilajului agricol este un bărbat de 53 de ani, din localitatea Corabia. Anchetatorii spun că acesta folosea utilajul agricol pentru irigarea unor culturi în zonă. El este anchetat acum întrucât a pus în pericol circulația feroviară.
Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și distrugere sau semnalizare falsă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE