Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Poliția|Acțiuni pentru siguranța elevilor
06.09.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 162

Inspectoratul de Poliție Județean Olt, prin structurile sale de teren, vor fi prezenți printre elevi în prima zi de școală, în toate localitățile din județul Olt. Peste 300 de polițiști vor asigura siguranța copiilor la deschiderea oficială a noului an școlar. În sprijinul lor vor veni și echipajele Inspectoratului Județean de Jandarmi cu zeci de efective.


 Începutul de an școlar a provocat, în fiecare an, aglomerări de oameni în jurul unităților de învățământ. Pentru a supraveghea la buna desfășurare a evenimentelor, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a organizat echipe operative pentru a patrula în jurul școlilor din județ.
Inspectorul șef al Poliției din Olt a dat asigurări că oamenii legii vor respecta toate procedurile necesare și vor acționa în consecință, astfel încât elevii să fie în siguranță pe tot parcursul anului școlar.
Alături de echipele de polițiști vor fi și jandarmii olteni. Pentru începutul de an școlar, Inspectoratul de Jandarmi a anunțat formarea a zeci de echipe operative care vor veghea la respectarea liniștii și ordinii publice în prima zi de școală.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE