Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cu muzica tare pe stradă, s-au luat la bătaie cu polițiștii
05.09.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 568

Scandal în timpul unei intervenții a polițiștilor, la Slatina. Trei persoane care tulburau ordinea și liniștea publică s-au luat la bătaie cu echipajul care a intervenit la fața locului. Un polițist a ajuns la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.


 Se fac cercetări într-un dosar penal în care un grup de tineri care tulburau ordinea și liniștea publică s-au luat la bătaie cu polițiștii ce au intervenit la fața locului. Cazul s-a petrecut în luna febraurie, însă polițiștii l-au făcut public abia acum, după ce totul a apărut în spațiul public.
Potrivit IPJ Olt, la finalul lunii februarie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizați direct, de către o persoană, cu privire la faptul că trei persoane ar tulbura ordinea și liniștea publică, cu o boxă portabilă, pe strada Grigore Alexandrescu din Slatina.
„Din primele verificări, au fost identificate persoanele, care, la vederea echipajului de intervenție, au devenit agresive, fapt pentru care a fost solicitat sprijinul celorlate patrule aflate în serviciul de ordine și siguranță publică. La solicitarea datelor pentru identificare, o persoană ar fi lovit, din spate, polițistul, cu pumnul în zona capului, moment în care aceștia s-ar fi agresat reciproc, intervenind colegul aflat în patrulă, folosind echipamentul din dotare. Concomitent cu sosirea patrulei ajunsă în sprijin, persoanele au fost imobilizate la sol și încătușate”, apare în comunicatul IPJ Olt.
În urma legitimării persoanelor, a fost stabilită identitatea acestora, ca fiind doi tineri, de 22 și 24 de ani, din municipiul Slatina și un tânăr de 24 de ani, din comuna Schitu.
Ulterior, în urma evenimentului, polițistul agresat s-a prezentat la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri.
În cauză, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, fiind întocmit un dosar penal pentru infracțiunii de ultraj și purtare abuzivă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE