Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Șeful Poliției Rutiere: Viteza ucide!
03.09.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 233

Viteza este principala cauză de producere a accidentelor de circulație grave, în județul Olt. Iar pentru prevenirea lor, echipajele de poliție acționează cu toate aparatele radar, dar și cu cele pentru testarea privind consumul de alcool și cel de droguri. Invitat la emisiunea „Perfectul Simplu” de la Olt Tv, șeful Poliției Rutiere Olt a vorbit despre toate acestea, dar și despre modul în care pot fi amplasate radarele pe drumurile publice.


 Viteza excesivă omoară în continuare oameni. Fie că vorbim despre șoferi, pasageri, pietoni sau alți participanți la trafic, aceasta rămâne principala cauză de producere a accidentelor în județul Olt.
Pentru a preveni tragediile rutiere, polițiștii desfășoară în permanență acțiuni în trafic. Atât ziua, cât și noaptea, au loc activități de control în tot județ, iar numeroși șoferi sunt sancționați, se aleg cu dosar penal, ori le este reținut permisul de conducere.
Întrebat despre amplasarea radarelor pe drumurile publice, șeful Poliției Rutiere Olt a adus lămuriri.
Mgs: Polițiștii vor continua să fie prezenți pe șosele și fac apel, atât la șoferi, dar și la pietoni și la restul participanților la trafic, să fie atenți și să manifeste răbdare. Viteza, alcoolul și drogurile la volan, ucid, spun oamenii legii.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE