Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Angajări la pompieri din sursă externă
02.09.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 2939

Pompierii își măresc echipa. Iar dacă își dorești o meserie de salvator, acum este momentul. Peste 30 de posturi de ofițer și soldat profesionist sunt libere pe autospecialele de intervenție. Condiția esențială o reprezintă vârsta: pentru o parte dintre posturi, vârsta maximă pentru candidați este de 25 de ani, iar pentru celelalte, vârsta maximă este 35 de ani.


 Vă place haina militară și, mai ales, adrenalina? Sunteți gata să salvați o viață sau bunuri materiale din incendii, sau dezastre naturale? Atunci puteți face parte din echipa de pompieri de la ISU Olt. Inspectoratul cată salvatori pentru toate subunitățile din județ.
Ultima dată, au mai fost făcute angajări la ISU Olt, pe autospecialele de intervenție, anul trecut. În prezent, inspectoratul caută peste 30 de pompieri.
Înscrierile la pompieri se fac până pe 9 septembrie, respectiv, 7 octrombrie.
După încadrarea directă, noii pompieri vor parcurge un program de pregătire de 3 luni, urmând să fie încadrați apoi pe autospeciale de intervenție. Pană în prezent, zeci de persoane au depus dosarul pentru angajarea la ISU Olt.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE