Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Incendiu de la o tigaie cu ulei
22.08.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 2560

Incendiu devastator, ieri după-amiază, în comuna Vâlcele. A ars o construcție a fostului CAP din localitate, care era folosită ca locuință, dar și adăpost pentru animale. Focul ar fi izbucnit de la o tigaie cu ulei, iar pompierii au intervenit timp de șapte ore pentru lichidarea incendiului.


 Echipaje din cadrul Detașamentului Slatina și Stației Stoenești au intervenit cu patru autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, ieri, în comuna Vâlcele. A luat foc o construcție folosită pentru locuit, depozitare și adăpost de animale.
Misiunea de stingerea a incendiului a fost îngreunată de cantitatea mare de furaje depozitate în podul clădirii. În timp ce pompierii încercau să stingă flăcările, acestea se extindeau rapid. Pe timpul misiunii care a durat mai bine de sapte ore, acoperișul construcției s-a prăbușit în totalitate.
Potrivit celor de la ISU Olt, incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza utilizării apei pentru stingerea uleiului dintr-o tigaie care luase foc pe aragaz.
În situația în care nu reușiți să stingeți incendiul în faza incipientă, iar acesta se extinde, evacuați rapid
persoanele din locuință. Apoi, anunțați imediat evenimentul la 112!

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Deschideri festive de top la „Minulescu” și „Greceanu”

Fie că vorbim despre boboci sau despre elevi maturi, ori despre dascăli cu experiența multor generații, pentru toți începerea școlii aduce mari emoții, în fiecare an. La Colegiul Național „Radu Greceanu” din Slatina, deschiderea anului școlar a fost marcată în curtea unității de învățământ, într-un cadru festiv. Aceeași atmosferă a fost și la Colegiul Național „Ion Minulescu”, acolo unde cei aproximativ 1.800 de copii au participat cu bucurie la deschiderea festivă.
09 Sep 2024