Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Prins băut la volan
25.07.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 181

Un bărbat din comuna Șerbănești este cercetat de poliție, după ce a fost depistat conducând sub influența alcoolului. Pentru această faptă, el s-a ales cu dosar penal.


 Băut la volan pe drumurile din județul Olt. Este cazul unui bărbat de 55 de ani din comuna Șerbănești, care a fost oprit pentru control noaptea trecută de către polițiști. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, oamenii legii au decis testarea lui cu aparatul etilotest. Se pare că șoferul avea o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea probelor de sânge.
Cercetările vor continua, pentru a se stabili ce măsuri se vor lua în acest caz.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Bâlciul recoltei în buricul orașului

A apus demult vremea celebrelor mustării, unde, pe lângă licoarea dulce, ușor înțepătoare, a strugurilor abia zdrobiți, sfârâiau grătarele cu pastramă, mici și fleici, iar muzica lăutărească întregea tabloul idilic. Slătinenii de odinioară își amintesc ce mare sărbătoare era Ziua Recoltei, oraganizată undeva, la marginea orașului, când bunici, părinți și copii, frumos îmbrăcați, practic toată suflarea orașului, mergeau să se bucure și să mai tăifăsuiască. S-au dus vremurile acelea. Ziua Recoltei s-a transformat într-un bâlci, într-o alergătură, într-un business, într-o înghesuială, în plin centrul orașului, cu puțini producători de-ai locului, dar cu mulți comercianți și cu manele. Astfel se celebrează trimp de trei zile la Slatina ceea ce ar trebui să fie cu adevărat frumos Ziua Recoltei.
11 Oct 2024