Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Polițiștii, alături de copii la „Școala de vară”
24.07.2024
Autor articol: Miruna Ivan
Vizualizari: 220

Ateliere ale polițiștilor din cadrul IPJ Olt la Biblioteca Județeană. Cei mici au putut afla informații prețioase despre riscurile consumului de substanțe nocive și să participe la sesiuni interactive de informare.


 Copiii care au participat la activitățile din cadrul programului „Școala de vară”, desfășurate timp de două săptămâni la Biblioteca Județeană, au avut parte de mai multe ateliere interactive și educative. Unul dintre ele este a fost cel susținut de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean și Biroului Siguranță Școlară, prin care cei mici au învățat să se țină departe de substanțe periculoase precum cafeina, tutunul sau alcoolul. Cei mici au primit cu receptivitate cele învățate aici și spun că aceste informații sunt foarte importante.
Acest atelier nu a fost singurul de acest tip, fiind al treilea care s-a desfășurat la bibliotecă, pentru ca cei mici să fie cât mai informați cu privire la pericolele și riscurile băuturilor energizante și a substanțelor nocive asupra sănătății noastre.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE