Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
La volan, beat și fără permis
23.07.2024
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 63

Beat și fără permis pe străzile din Slatina. Polițiștii rutieri au oprit, seara trecută, un bărbat de 48 de ani, la un simplu control de rutină. În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au depistat că șoferul avea o alcoolemie de 1,37 și, în plus, avea dreptul de conducere suspendat. Bărbatul a refuzat prelevarea de mostre biologice și s-a ales cu un dosar penal.


 Plimbările de seară pot fi adevărate provocări pentru unii șoferi. Este și cazul unui bărbat din Slatina, care, în timp ce se deplasa pe strada Tudor Vladimirescu, a fost oprit de polițiștii slătineni pentru un control de rutină. Oamenii legii au descoperit, inițial, că șoferul avea permisul de conducere suspendat, iar, în urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat faptul că avea și o alcoolemie uriașă: 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE