Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Poliția, alături de copii, pentru o vacanță în siguranță
22.07.2024
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 128

O campanie interesantă, destinată cadrelor didactice, elevilor și părinților, se desfășoară zilele acestea la nivel național și are ca scop informarea cu privire la evenimentele negative în care pot fi implicați copii pe perioada vacanței de vară. O astfel de activitate a avut loc și la Slatina, la Biblioteca Județeană „Ion Minulescu”.


 În acest sfârșit de săptămână, polițiștii Biroului de Siguranță Școlară, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în colaborare cu polițiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Olt și jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, au desfășurat o sesiune de informare în cadrul Campaniei „Împreună pentru o vacanță în siguranță!”. Evenimentul a avut loc la Școala de vară, organizată de Biblioteca Județeană Olt "Ion Minulescu".
Beneficiarii acțiunii au fost aproximativ 40 de copii, preșcolari și elevi ai ciclului primar, alături de două cadre didactice. Activitatea a inclus discuții pe diferite teme esențiale.
La finalul activităților, copiii au avut ocazia să își exprime curiozitățile și să adreseze întrebări, la care polițiștii au răspuns cu răbdare.
Inspectoratul de Poliție Județean Olt încurajează toți cetățenii să participe activ la aceste evenimente și să contribuie la crearea unui mediu mai sigur pentru comunitate.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE