Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Poliția Rutieră- noi aparate de testare pentru alcool și droguri
19.07.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 162

Odată cu modificarea legislației rutiere pentru aplicarea unor sancțiuni în trafic, polițiștii au primit și echipemente noi. Vorbim despre aparate performante pentru testarea privind consumul de alcool și cel de droguri. Astfel că șoferii nu mai au acum motive de îndoială că aparatele sunt vechi sau că nu funcționează cum trebuie.


 Poliția Rutieră Olt s-a modernizat. După ce au primit mașini, printre care șase autoturisme marca BMW, recent în dotarea oamenilor legii au intrat și aparate noi pentru testarea consumului de alcool și a celui de droguri. Asttfel că polițiștii au acum echipamente suficiente și moderne pentru controalele pe care le desfășoară în trafic.
Iar dacă până acum, unii șoferi puneau la îndoială aparatele pentru testarea drogurilor, șeful Poliției Rutiere Olt spune că acest lucru ar trebui să dispară. Sunt aparate noi, performante și cu o precizie clară privind valoarea consumului de stupefiante depistat în organism.
Totodată, polițiștii olteni au și motociclete, tot marca BMW. Două vehicule pe două roți au ajuns recent în parcul auto al Serviciului Rutier Olt, iar acestea sunt folosite deja pe teren.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE