Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Hoț peste hotare, prins la Drăgănești Olt
04.07.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 214

Un oltean care a dat mai multe spargeri în Ungaria și Austria a fost prins de polițiștii olteni. El a fost încătușat, ieri, la Drăgănești Olt, orașul în care locuiește. Polițiștii l-au dus în fața magistraților doljeni, care au dispus reținerea lui.


Hoț periculos în străinătate, încătușat la el acasă. Vorbim despre un bărbat din Drăgănești Olt, care a fost ridicat, ieri, de polițiști. Potrivit oamenilor legii, bărbatul era căutat de autoritățile din Ungaria și Austria, după ce a comis diferite furturi în cele două state. A reușit să plece din străinătate, iar în prezent se ascundea la Drăgănești Olt. Polițiștii l-au prins și l-au predat judecătorilor doljeni.
Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, iar astăzi a fost prezentat Curții de Apel Craiova, pentru dispunerea măsurilor legale.
Conform mandantelor europene de arestare, bărbatul este cercetat pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat în cele două țări.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE