Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Beți, pe drumurile din Olt
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 212

Șoferi beți, fără permis sau conducând vehicule neînmatriculate. Este bilanțul controalelor desfășurate în ultimele 24 de ore, de polițiștii din județul Olt. Unul dintre șoferi a fost prins cu o alcoolemie de 1,36 în aerul expirat.


 Infracțiuni rutiere în ultimele 24 de ore, pe drumurile din Olt. Trei persoane au fost prinse băute, fără permis sau cu alte nereguli în trafic. La Piatra Olt, pe strada Izvorul Rece, a fost depistat un bărbat, de 40 de ani, din comuna Osica de Sus, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul s-a ales cu dosar penal. Iar în localitatea Leleasca, un tânăr a făcut accident din cauza alcoolului. Conducea un motociclu, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile, spun polițiștii. Bărbatul a fost testat pentru consum de alcool.
Tânărul a fost transportat la spital, pentru prelevarea probelor de sânge, privind stabilirea alcoolemiei. Și în comuna Găvănești a avut loc un eveniment rutier. Un tânăr, de 28 de ani, din Dolj, în timp ce conducea un atv ar fi pierdut controlul direcției de
deplasare și s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile. În urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat că tânărul nu are permis de conducere pentru nicio categorie, iar atv-ul condus figura ca fiind neînmatriculat/neînregistrat.
Polițiștii au întocmit dosare penale în toate aceste cazuri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE