Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Reținut, după ce a încălcat ordinul de protecție
28.06.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 179

Un bărbat a fost reținut de poliție și procurori, pentru infracțiunea de violență domestică și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție. Potrivit anchetatorilor, acesta și-a bătut tatăl și avea interdicție să se mai apropie de el. A consumat însă alcool și a mers din nou la locuința lui, unde l-a agresat. Acum va răspunde în fața legii pentru fapta sa.


 Polițiștii din cadrul Secției Vișina au fost anunțați de un bărbat, în vârstă de 75 de ani, din comuna Obârșia, cu privire la faptul că fiul său, de 39 de ani, din aceeași localitate, l-ar fi agresat fizic. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că, pe lângă fapta de violență domestică, agresorul a încălcat și un ordin de protecție emis împotriva lui. Mai exact, și-a bătut tatăl în câteva rânduri.
Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru de violență domestică și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea de măsuri legale.
Bărbatul a fost prezentat, astăzi, instanței de judecată, care va stabili dacă va fi cercetat în stare de libertate sau va rămâne în spatele gratiilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE