Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ziua Internațională împotriva drogurilor
27.06.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 171

A fost Ziua Internațională împotriva traficului și consumului ilicit de droguri, iar autoritățile au marcat evenimentul la Slatina. La Biblioteca Județeană „Ion Minulescu" au fost organizate activități de informare și prevenire la care au participat zeci de copii și adolescenți.


 Centrul de Prevenire, Evaluare si Condiliere Antidrog Olt a marcat, ieri, Ziua Internațională împotriva traficului și consumului ilicit de droguri. Evnimentul a avut loc la Biblioteca Județeană „Ion Minulescu" din Slatina, împreună cu reprezentanți ai Biroului Siguranță Școlară Olt, Compartimentului de Analiza și Prevenire a Criminalității și cei de la CJRAE Olt.
La activitate au participat 60 de copii si adolescenți, angajați din cadrul Centrelor rezidențiale și de zi din cadrul DGASPC Olt, dar și reprezentanți ai Consiliului Județean al Elevilor Olt.
A fost subliniată și importanța oferirii sprijinului de specialitate pentru persoanele vulnerabile, care au o problemă legată de consumul de droguri. În cadrul evenimentului au mai fost realizate proiecții de spoturi ale campaniilor de prevenire ale Agenției Naționale Antidrog, precum și de filme cu specific antidrog.
La final, participanții au avut posibilitatea sa rămână cu un obiect simbolic, cu logo-ul ANA, care să le amintească de semnificația acestei zile și a acestui eveniment.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE