Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tutun de contrabandă, ridicat de poliție
27.06.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 146

O tânără din Caracal a fost prinsă de poliție având autoturismul plin cu tutun de contrabandă. 44 de kilograme de tutun mărunțit au cântărit polițiștii în timpul cercetărilor. Toată cantitatea de tutun a fost ridicată, iar femeia este anchetată pentru fapta sa.


 Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au desfășurat o acțiune în orașul Caracal pe linia combaterii comerțului ilicit și comercializării ilegale a țigaretelor, produselor din tutun și alte produse accizabile, provenite din contrabandă. O femeie a fost identificată în trafic în timp ce transporta cu autoturismul tutun mărunțit pe care urma să îl comercializeze.
Poliţiştii au întocmit un dosar penal în care fac cercetări pentru producerea de produse accizabile și deținerea de orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate, sau marcate necorespunzător, ori cu marcaje false, peste limita a un kilogram de tutun de fumat.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE