Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rusalii cu peste 600 de solicitări la Amulanță
25.06.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 151

Minivacanța de Rusalii a fost cu solicitări și pentru Serviciul Județean de Ambulanță Olt. Peste 600 de apeluri au fost înregistrate în perioada 21-24 iunie. Mulți dintre cei care au sunat la 112 au acuzat stări de rău din cauza caniculei și a consumului de alcool. Nu au lipsit nici excesele alimentare și agresiunile.


 În minivacanța de Rusalii, echipajele Serviciului Județean de Ambulanță Olt au intervenit la 665 de solicitări. Cele mai multe apeluri au fost înregistrate luni, în cea de-a doua zi de Rusalii, când 180 de persoane au cerut ajutorul cadrelor medicale. Majoritatea pacienților au acuzat stări de rău din cauza căldurii, pe fondul consumului de alcool și alimente în cantități mari, dar nu au lipsit nici agresiunile.
Și echipajele SMURD au înregistrat 45 de intervenții în perioada 22-24 iunie. Paramedicii au intervenit pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave.
Medicii se așteaptă la un număr mare de solicitări și mâine, 26 iunie, după ce meteorologii au prelungit Codul Galben de caniculă. Astfel, în zona de sud a ţării valul de căldură va persista şi se vor înregistra temperaturi de peste 34 de grade. Așa că oamenii, în special cardiacii, sunt sfătuiți să evite deplasările la orele prânzului și să se hidrateze corespunzător. Trebuie evitat consumul de cafea și cel de alcool, pentru că ambele duc la deshidratare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE