Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Haine și încălțăminte, confiscate de poliție
21.06.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 208

Haine și încălțăminte au fost confiscate de Poliție, în urma unor controale la Slatina. Potrivit oamenilor legii, produsele au fost ridicate pentru că purtau o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, adică purtau mărci de firmă, dar în realitate erau contrafăcute. Operatorii economici găsiți cu probleme s-au ales cu dosare penale.


Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Olt, au desfășurat, ieri, o acțiune pentru verificarea respectării dreptului de proprietate intelectuală de către operatorii economici. Controalele au fost făcute la Slatina, la un complex comercial din Zahana.
Toți cei găsiți cu probleme sunt anchetați acum pentru vânzarea de produse contrafăcute.
La activități au participat și polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, Poliției municipiului Slatina și Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Olt. Astfel de controale vor continua și în perioada următoare, pentru impunerea respectării legislației din acest domeniu de către operatorii economici, spun cei de la IPJ Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE