Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bălșean arestat pentru furturi în Franța
20.06.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 88

Un bălșean a fost ridicat de poliție cu mandat european, fiind dus la Curtea de Apel Craiova, care a dispus reținerea sa pentru 24 de ore. Potrivit Polițieo Olt, acesta era căutat după ce autoritățile judiciare din Franța l-au condamnat la 3 an i de închisoare cu executare, pentru mai multe furturi.


Ieri, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Olt și cei ai Postului de Poliție Transporturi Feroviare Balș, au pus în executare un mandat european de arestare emis de autoritățile judiciare din Franța, pe numele unui bărbat, în vârstă de 38 de ani, din orașul Balș. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reținerea sa pentru 24 de ore.
Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, iar în cursul zilei de 20 iunie 2024 va fi prezentat Curții de Apel Craiova în vederea dispunerii măsurilor legale.
Conform mandantului european de arestare, bărbatul este condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunilor de furturi agravate, participare la o asociere de infractori în vederea pregătirii unei infracțiuni, nejustificarea veniturilor sau a originii unui bun de către o persoană care are legături obișnuite cu autorul sau victima.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE