Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Balș:copil în stare gravă, după ce s-a aruncat de la etajul 4
20.06.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 634

Gest extrem al unei fetițe de 6 ani din orașul Balș. În această dimineață, ea s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc. Vă avertizăm că urmează informații și detalii cu puternic impact emoțional!


În această dimineață, în jurul orei 06:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost anunțat, prin 112, că un copil a căzut de la etajul patru unui bloc din orașul Balș. La fața locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției orașului.
„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că o minoră, în vârstă de 6 ani, din orașul Balș, ar fi căzut de la etajul unui bloc situat pe strada Nicolae Bălcescu, din aceeași localitate. În urma evenimentului, minora a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul orășenesc Balș”, apare în comunicatul Poliției.
Potrivit anchetatorilor, copila a recurs la gestul extrem în urma unui conflict între părinți. Ea a fost transportată inițial la Spitalul Balș, ulterior fiind transferată la Spitalul de Urgență din Craiova.
Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE