Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Incendiu la Coteana. Vițel surprins de flăcări
19.06.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 448

Un incendiu cu pagube importante s-a produs, în această dimineață, în comuna Coteana. A luat foc o anexă dintr-o gospodărie, iar un vițel a fost surprins de flăcări. Proprietara a suferit arsuri la mâini în timp ce încerca să salveze anuimalele.


 Incendiu puternic, în această dimineață, într-o gospodărie din comuna Coteana. O anexă în care se aflau mai multe animale a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenție la înălțime și un echipaj SMURD.
Incendiul a distrus anexa și acoperișul casei de locuit. Proprietara a fost rănită, suferind arsuri la mâini, după ce a încercat să salveze animalele din calea flăcărilor.
Potrivit reprezentanților ISU Olt, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect sau cu improvizații. Pentru a preveni astfel de nenorociri, reprezentanții ISU recomandă
Măsuri de prevenire:
- nu utilizaţi aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecţie cu defecţiuni sau cu improvizaţii;
-nu folosiţi siguranţe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liţă a fuzibilului calibrat;
-nu suprasolicitaţi instalaţia electrică folosind mai multe aparate simultan.
De asemenea, trebuie verificate periodic toate cordoanele de legătură ale aparatelor electrice pentru a fi luate măsuri privind înlocuirea acestora, atunci când sunt uzate, mai spun cei de la ISU Olt.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE