Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
O tânără de 29 de ani și-a omorât bunica în bătaie
12.06.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 794

Crimă în comuna Găneasa. O tânără de 29 de ani și-a omorât bunica în vârstă de 86 de ani. Potrivit anchetatorilor, femeia a lovit-o cu pumnii și picioarele și a sugrumat-o pe bătrână, iar apoi a sunat la poliție și a spus că a găsit-o căzută în curtea casei. Vă averizăm că urmează informații și detalii cu un puternic impact emoțional!


O tânără de 29 de ani, din Slatina, este acuzată că și-a omorât bunica în bătaie. Fapta s-a petrecut pe 30 mai, însă acum au fost adunate probele necesare, care arată că femeia este autoarea faptei. Polițiștii, sub supravegherea procurorului de caz, au reținut-o și au prezentat-o instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Crima s-a petrecut în satul Oltișorul, al comunei Găneasa. Pe 30 mai 2024, în jurul orei 17:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost găsită inconștientă în curtea locuinței sale, din comuna Găneasa. Apelul a fost făcut la 112 chiar de tânăra de 29 de ani. Le-a spus oamenilor legii că a găsit-o pe bunica sa inconștientă în curtea locuinței.
Aceasta a fost preluată de echipaj medical în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, însă la scurt timp a decedat.
În urma anchetei, s-a stabilit însă că femeia a fost omorâtă.

„S-a stabilit că, la data de 30.05.2024, în intervalul orar 14,45-16,20, cel mai probabil pe fondul unui conflict spontan, inculpata P. E.-M. a agresat-o pe victima A. E. (bunica sa pe linie maternă), în vârstă de 86 de ani, aplicându-i mai multe lovituri în zona capului cu corpuri dure dintre care unul alungit, victima lovindu-se de corpuri dure, urmare acestei agresiuni, după care, probabil a lovit-o cu pumnii şi picioarele în zona toracelui, având în vedere comprimarea toracelui între planuri dure şi, în final, a procedat la comprimarea regiunii cervicale cu mâna, cu consecinţa unei fracturi duble de os hioid (sugrumare), conform fişei de constatări preliminare întocmită de către medicul legist din cadrul SJML Olt”, apare în comunicatul Parchetului Olt.

Tinerei i-a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de omor, cercetările fiind continuate de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.
Potrivit anchetatorilor, tânăra nu recunoaște fapta, însă spun că probele arată clar că ea și-a omorât în bătaie bunica. Astăzi a fost prezentată Tribunalui Olt, cu propunere de areastare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE