Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Și-a înjunghiat mortal soția pe stradă
30.04.2024
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 259

Un bărbat din comuna Sprâncenata și-a înjunghiat soția în plină stradă, la Drăgănești Olt, după care a fugit. Femeia s-a stins din viață la spital, iar ulterior a fost prins și agresorul. Se pare că gelozia i-a luat mințile bărbatului, care se află acum în spatele gratiilor.


O ceartă între doi soți s-a încheiat tragic, ieri, la Drăgănești Olt. În jurul orei 15:00, Inspectoratul de Poliție Județean a fost anunțat prin 112 că un bărbat ar fi înjunghiat o femeie, pe strada Căpitan Drăgănescu din orașul Drăgănești-Olt, după care ar fi fugit într-o direcție necunoscută.
La fața locului, s-au deplasat polițiștii din localitate.
Totul s-ar fi întâmplat în urma unui conflict din cauza geloziei bărbatului, spun anchetatorii.
Femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a decedat. Medicii spun că avea multiple plăgi înjunghiate pe tot corpul.
La locul crimei a ajuns și o echipă complexă de cercetare din cadrul Serviciului Investigații Criminale Olt și Serviciului Criminalistic Olt pentru a efectua cercetarea la fața locului, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.
Comunicat IPJ Olt
„În urma probatoriului administrat, în noaptea de 29 spre 30 aprilie, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore față de bărbatul de 37 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat”, apare în comunicatul Poliției.
Potrivit anchetatorilor, bărbatul mai este cercetat într-un alt doar pentru viol si agresiune sexuală împotriva fiicei sale. În plus, cu o seară înainte de a-și înjunghia soția, aceasta a sunat la poliție întrucât avea o stare conflictuală cu el. Polițiștii au ajuns acolo, însă femeia a refuzat emiterea unui ordin de protecție provizoriu, împotriva soțului agresor.
Conflictul de ieri i-a fost însă fatal femeii. De data aceasta, soțul a
agresat-o până la moarte.
Bărbatul a fost dus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliției Olt, urmând ca astăzi să fie prezentat Tribunalului cu propunere de arestare preventivă. Pentru fapta sa, agresorul riscă peste 20 de ani de închisoare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE